top of page
Varför finns vi?

Vi vill skapa en mötesplats mitt på Österlen där det gemytliga är en del av det naturliga. Vi erbjuder en unik miljö med ett fåtal rum, och en generös parkträdgård för såväl avkoppling som gemenskap. Vi är ett prisvärt alternativ med närhet till hela Österlen.

Varför finns vi?
Vem finns vi till för?

Vi är till för er som vill mötas i en naturlig miljö med en personlig twist.
Oavsett om du söker möteslokal, rekreation eller nya intryck kommer du säkert att besöka några av Österlens sevärdheter eller uppleva den unika naturen eller de vita milsvida stränderna.

Vem finns vi till för?
Vår vision

Vi strävar efter att skapa en lugn miljö med hemkänsla, fyllt med värme och personlighet. Vi vill att du ska längta efter att återvända till Vita Huset på Österlen.

Vår vision
Våra kärnvärden

 

Naturligt är ett centralt ord i det vi gör. Det kan även beskrivas som att vi driver Vita Huset med hjärtat, när ni har det bra, så har vi det också bra. Detaljerna är viktiga för oss, såsom de lokalt producerade frukostpåläggen och det färska brödet från byns konditori. Under högsäsongen kommer grönsakerna från våra egna odlingar.

Gemytligt. Välkomna till en oas med porlande fontän, prunkande rabatter och flera lugna platser att slå sig ner på. Inomhus har vi inrett med en blandning av arvegods, komfort och fynd från lokala butiker. Vi vill att du ska känna dig välkommen och omhändertagen. Gemytlighet är grunden för oss, vi hoppas du känner dig som hemma.

Närhet. Här är vi bortskämda med närhet till allt. Vandringsleder, kultur och fornminnen, museer och historia, unika butiker och otaliga loppisar. Fråga oss gärna om vad som är på gång under din vistelse. Matutbudet är generöst, med personliga restauranger och lokala producenter med gårdsbutiker. Vi tipsar gärna om våra smultronställen!
För dig som inte kommer med bil så finns tågstation och bussförbindelse ett stenkast bort. Här är lätt att uppleva mycket - med stor variation.

Våra känvärden
bottom of page